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(signatura topográfica)
 
Crapiste, Guillermo Hector.
3795. Fundamentos de la deshidratación de productos alimenticios / Guillermo Hector Crapiste. 1985 Tesis
664.84
C 84
 
Elustondo, Diego.
3796. Secado de alimentos con vapor sobrecalentado a baja presión / Diego Elustondo. 2001 Tesis
664.84
El 85
 
International Symposium on Preconcentration and Drying of Foods (1987 : Eindhoven, Netherlands)
3797. Preconcentration and drying of food materials : Thijssen Memorial Symposium : proceedings of the International Symposium on Preconcentration and Drying of Foods, Eindhoven, The Netherlands, November 5-6, 1987 / edited by S. Bruin. 1988 Libro
664.84
In 8
 
Pezutti, Adriana.
3798. Diseño y simulación de la deshidratación de ajo y cebolla / Adriana Pezzutti. 1994 Tesis
664.84
P 31
 
Torrey, M.
3799. Dehydration of fruits and vegetables / [by] M. Torrey. 1974 Libro
664.84
T 63
 
International Conference Seafood 2000 (1990 : Halifax, N.S.)
3800. Seafood science and technology : proceedings of the International Conference Seafood 2000 celebrating the tenth anniversary of the Canadian Institute of Fisheries Technology of the Technical University of Nova Scotia, 13-16 May, 1990, Halifax, Canada / edited by E. Graham Bligh ; with the assistance of R.G. Ackman ... [et al.]. 1992 Libro
664.94
In 8
 
Risso, Susana Antonia.
3801. Caracterización y estudio del deterioro con el almacenamiento de la centolla / Susana Josefina Risso. 2012 Tesis
664.949
R496
 
Bockisch, Michael.
3802. Fats and oils handbook / Michael Bockisch. 1998 Libro
665
B 63
 
Autores varios
3803. Introduction to fats and oils technology. / editors, Richard D. O'Brien, Walter E. Farr, Peter J. Wan. — 2nd ed. 2000 Libro
665
In 8
 
O'Brien, Richard D.
3804. Fats and oils : formulating and processing for applications / Richard D. O'Brien. 1998 Libro
665
Ob 6
 
Frizzera, Lorna Mercedes.
3805. Caracterización de ceras en aceite de girasol / Lorna Mercedes Frizzera. 2002 Tesis
665.12
F 91
 
Autores varios
3806. Bailey's Industrial oil and fat products / edited by Daniel Swern ; authors, Marvin W. Formo ... [et al.]. — 4th ed. 1979 Libro
665.3
B 155  
3807. Biotechnology for the oils and fats industry / edited by Colin Ratledge, Peter Dawson, James Rattray. 1984 Libro
665.3
B 524
 
Bailey, Alton Edward, 1907-1953.
3808. Bailey's industrial oil & fat products / edited by Fereidoon Shahidi. — 6th ed. 2005 Libro
665.3
B155
 
World Oleochemical Conference (2005 : Athens, Greece)
3809. World oleochemical conference meeting the demands of the future. 10-13 April 2005 Athens, Greece. 2005 Tesis
665.3
C 62
 
Chalapud Narváez, Mayra Carolina.
3810. Recuperación de subproductos a partir del proceso de descerado de aceite de girasol / Mayra Carolina Chalapud Narváez. 2017 Tesis
665.3
C35
 
Goñi, M. Laura.
3811. Utilización de lipasas en la modificación enzimática de lecitinas crudas / M. Laura Goñi. 2014 Tesis
665.3
G589
 
Mateos, Lorena Elisabet.
3812. Modelado y simulación de la desodorización de aceites por destilación con vapor / Lorena Elisabet Mateos. 2009 Tesis
665.3
M417
 
Patterson, H. B. W. (Henry Basil Wilberforce)
3813. Bleaching and purifying fats and oils : theory and practice / H.B.W. Patterson. 1992 Libro
665.3
P 277
 
Pacheco, Consuelo.
3814. Cinética de la interesterificación enzimática de aceites vegetales / Consuelo Pacheco. 2012 Tesis
665.3
P115
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