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Autores varios
3591. Anuario F. H. I. Argentina / compilado y editado por Riccardo Luchini. 1976 Libro
664.02
An 89
3592. Handbook of food powders : processes and properties / edited by Bhesh Bhandari, Nidhi Bansal, Min Zhang, and Pierre Schuck. 2013 Libro
664.02
B469
 
Congreso Argentino de Ciencia y Tecnología de Alimentos (6º : 1994 : Buenos Airees)
3593. VI Congreso argentino de ciencia y tecnología de alimentos : 1er Encuentro de técnicos de alimentos del cono sur Bs. As. : libro de actas / organizado por Asociación Argentina de Tecnólogos Alimentarios (AATA), Programa de la Universidad de Buenos Aires (PROTAL). 1994 Libro
664.02
C 62  
 
Earle, R. L.
3594. Ingenieria de los alimentos : las operaciones básicas aplicadas a la tecnolog;ia de los alimentos / R. L. Earle ; traducido por José Alemán Vega. 1979 Libro
664.02
Ea 75
 
Autores varios
3595. Energy in food processing / edited by R. Paul Singh. 1986 Libro
664.02
En 27
3596. Enzymes in food and beverage processing : a symposium / sponsored by the Division of Agricultural and Food Chemistry at the 172nd meeting of the American Chemical Society in San Francisco, Calif., Aug. 30-31 1976 ; Robert L. Ory, editor ; Allen J. St. Angelo, editor. 1977 Libro
664.02
En 99
3597. Encapsulated and powdered foods / edited by Charles Onwulata. 2005 Libro
664.02
En12
3598. Food engineering and process applications / edited by M. Le Maguer and P. Jelen. 1986 Libro
664.02
F 739
3599. Food process modelling / edited by L.M.M. Tijskens, M.L.A.T.M. Hertog and B.M. Nicolaï. 2001 Libro
664.02
F 739
3600. Frying of food : oxidation, nutrient and non-nutrient antioxidants, biologically active compounds, and high temperatures / edited by Dimitrios Boskou, Ibrahim Elmadfa. 1999 Libro
664.02
F 949
 
Gekas, Vassilis.
3601. Transport phenomena of foods and biological materials / Vassilis Gekas. 1992 Libro
664.02
G 26
 
Gutiérrez Ayesta, Cecilia.
3602. Hidrólisis enzimática de borras / Cecilia Gutiérrez Ayesta. 2010 Tesis
664.02
G985
 
Ibarz Ribas, Alberto.
3603. Operaciones unitarias en la ingeniería de alimentos / Albert Ibarz, Gustavo V. Barbosa-Cánovas. 2005 Libro
664.02
Ib1  
 
International symposium on Physical, chemical and biological changes in food caused by thermal processing (Oslo, Norway)
3604. Physical, chemical and biological changes in food caused by thermal processing : proceedings of an international symposium sponsored by the International Union of Food Science and Technology, the Scandinavian Association of Agricultural Scientists and the Norwegian Agricultural Food Research Society, held in Oslo, Norway / edited by Tore Høyem and Oskar Kvåle. 1977 Libro
664.02
In 8
 
Autores varios
3605. Maillard reactions in food : chemical, physiological, and technological aspects / editor, C. Eriksson. 1981 Libro
664.02
M 282
3606. Las operaciones de la ingenieria de los alimentos / J.G. Brennan... [et al.] ; traducción a cargo de Justino Burgos González. — 3a ed. 1998 Libro
664.02
Op 2
 
Saravacos, George D., 1928-
3607. Transport properties of foods / George D. Saravacos, Zacharias B. Maroulis. 2001 Libro
664.02
Sa 71  
3608. Food process engineering operations / George D. Saravacos, Zacharias B. Maroulis. 2011 Libro
664.02
Sa71
 
Autores varios
3609. Separation processes in the food and biotechnology industries : principles and applications / edited by A.S. Grandison and M.J. Lewis. 1996 Libro
664.02
Se 61
 
Stumbo, C. R. (Charles Raymond), 1914-
3610. Thermobacteriology in food processing / [by] C. R. Stumbo. — 2nd ed. 1973 Libro
664.02
St 91
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