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(signatura topográfica)
 
Montgomery, James M.
3784. Water recycling in the fruit and vegetable processing industry / prepared by James M. Montgomery. 1981 Libro
664.8
M 766
 
Autores varios
3785. Processing fruits : science and technology / edited by Laszlo P. Somogyi, H. S. Ramaswamy [and] Y.H. Hui. 1996 Libro
664.8
P 941  
3786. Processing vegetables : science and technology / [edited by] Durward S. Smith ... [et al.]. 1997 Libro
664.8
P 942
 
Rotstein, Enrique.
3787. Industrialización integral de la manzana / por Enrique Rotstein, Melhem S. S. Namor, Jorge Aruano. 1969 Libro
664.8
R
 
Symposium on postharvest biology and handling of fruits and vegetables (33rd : 1975 : Miami, Florida)
3788. Symposium : postharvest biology and handling of fruits and vegetables : [papers] / edited by Norman F. Haard, D. K. Salunkhe. 1975 Libro
664.8
Sy 68
 
Wenz, Jorge Javier.
3789. Cinéticas de deterioro en el pretratamiento y deshidratación de productos frutihortícolas / Jorge Javier Wenz. 1999 Tesis
664.8
W 48
 
Lozano, Jorge E. (Jorge Enrique), 1950-
3790. Fruit manufacturing : scientific basis, engineering properties, and deteriorative reactions of technological importance / Jorge E. Lozano. 2006 Libro
664.804
L 959
 
Autores varios
3791. Practical handbook of soybean processing and utilization / editor, David R. Erickson. 1995 Libro
664.805 655
P 881
 
Aprovechamiento de la papa (1980 : Buenos Aires)
3792. Reunión sobre aprovechamiento de la papa : 26 de febrero de 1980 / Programa Nacional de Tecnología de Alimentos. 1980 Libro
664.81
Ap 69
 
Autores varios
3793. Fruits of tropical and subtropical origin : composition, properties, and uses / edited by Steven Nagy, Philip E. Shaw, Wilfred F. Wardowski. 1990 Libro
664.81
F 943
 
Nardín, Carlo.
3794. Fisiologia de la maduración y postcosecha del fruto : condiciones de conservación / Carlo Nardín ; traducción Sandra Francile. 1991 Libro
664.812
N 166
 
Crapiste, Guillermo Hector.
3795. Fundamentos de la deshidratación de productos alimenticios / Guillermo Hector Crapiste. 1985 Tesis
664.84
C 84
 
Elustondo, Diego.
3796. Secado de alimentos con vapor sobrecalentado a baja presión / Diego Elustondo. 2001 Tesis
664.84
El 85
 
International Symposium on Preconcentration and Drying of Foods (1987 : Eindhoven, Netherlands)
3797. Preconcentration and drying of food materials : Thijssen Memorial Symposium : proceedings of the International Symposium on Preconcentration and Drying of Foods, Eindhoven, The Netherlands, November 5-6, 1987 / edited by S. Bruin. 1988 Libro
664.84
In 8
 
Pezutti, Adriana.
3798. Diseño y simulación de la deshidratación de ajo y cebolla / Adriana Pezzutti. 1994 Tesis
664.84
P 31
 
Torrey, M.
3799. Dehydration of fruits and vegetables / [by] M. Torrey. 1974 Libro
664.84
T 63
 
International Conference Seafood 2000 (1990 : Halifax, N.S.)
3800. Seafood science and technology : proceedings of the International Conference Seafood 2000 celebrating the tenth anniversary of the Canadian Institute of Fisheries Technology of the Technical University of Nova Scotia, 13-16 May, 1990, Halifax, Canada / edited by E. Graham Bligh ; with the assistance of R.G. Ackman ... [et al.]. 1992 Libro
664.94
In 8
 
Risso, Susana Antonia.
3801. Caracterización y estudio del deterioro con el almacenamiento de la centolla / Susana Josefina Risso. 2012 Tesis
664.949
R496
 
Bockisch, Michael.
3802. Fats and oils handbook / Michael Bockisch. 1998 Libro
665
B 63
 
Autores varios
3803. Introduction to fats and oils technology. / editors, Richard D. O'Brien, Walter E. Farr, Peter J. Wan. — 2nd ed. 2000 Libro
665
In 8
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