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Bauer, Kurt.
3764. Common fragrance and flavor materials : preparation, properties, and uses / Kurt Bauer, Dorothea Garbe, Horst Surburg. — 3rd completely rev. ed. 1997 Libro
664.52
G 163
 
Autores varios
3765. Extruders and expanders : in pet food, aquatic and livestock feeds / Mian N. Riaz (Ed.). 2007 Libro
664.66
Ex94
3766. Advances in cereal science and technology / edited by Y. Pomeranz. 1976 Libro
664.7
Ad 95  
 
Cheftel, Jean Claude.
3767. Introducción a la bioquímica y tecnología de los alimentos / Jean-Claude Cheftel, Henri Cheftel ; prólogo de Pierre Desnuelle ; traducido del francés por Francisco López Capont. — 4a reimp. 2000 Libro
664.7
Ch 41  
 
Autores varios
3768. The chemistry and technology of cereals as food and feed / prepared by a group of specialists and edited by Samuel A. Matz. 1959 Libro
664.7
Ch 94
 
Faner, Sandro A.
3769. Desolventizado de harinas oleaginosas con vapor sobrecalentado. / Sandro Ariel Faner. 2008 Tesis
664.7207
F 213
 
Cardarelli, Damián Aldo.
3770. Modelado del proceso de desolventizado de harinas vegetales / Damián Aldo Cardarelli. 1998 Tesis
664.722 72
C 178
 
Pérez, Ethel Erminia.
3771. Obtención y caracterización de aceites y harinas de girasol silvestre : Helianthus Petiolaris Nutt / Ethel Erminia Pérez. 2001 Tesis
664.725
P 41
 
Autores varios
3772. De tales harinas, tales panes : Granos, harinas y productos de panificación en Iberoamérica / Alberto Edel León/Cristina M. Rosell, Editores. — 1a ed. 2007 Libro
664.726
L55
3773. Sunflower technology and production / editor, Albert A. Schneiter ; editorial committee, Gerald J. Seiler ... [et al.]. 1997 Libro
664.726
Su 72
 
Rubel, Irene Albertina.
3774. Estudio de las propiedades físico-químicas, organolépticas y nutricionales de productos panificados desarrollados utilizando ingredientes no tradicionales con propiedades funcionales / Irene Albertina Rubel. 2015 Tesis
664.752
R822
 
Autores varios
3775. Alternativas tecnológicas para la elaboración y la conservación de productos panificados / Pablo Daniel Ribotta/Carmen Cecilia Tadini, Editores. — 1a ed. 2009 Libro
664.7523
R357
 
Amato, Gilberto Wageck.
3776. Parboilizacao do arroz no Brasil / Gilberto Wageck Amato, Sisino Silveira Filho. 1991 Libro
664.782 8
Am 15
 
Morris, Thomas Norman.
3777. Principles of fruit preservation : jam making, canning and drying / by T. N. Morris. — 3d ed. (rev.). 1951 Libro
664.8
834
 
Autores varios
3778. Commercial fruit processing / [edited] by Jasper Guy Woodroof and Bor Shiun Luh ; in collaboration with specialists. 1975 Libro
664.8
C 586
 
Conferencia sobre Tecnologia de los Derivados Citricos (1981 : Capital Federal, Buenos Aires)
3779. Tecnologia de los derivados citricos : aceites esenciales jugos y residuos / Angelo Di Giacomo. 1981 Libro
664.8
C 62  
 
Hanson, L. P.
3780. Commercial processing of fruits / L. P. Hanson. 1976 Libro
664.8
H 190
 
Autores varios
3781. Kemps fruit trades world directory / editor David Price. 1978-1979 Libro
664.8
K 328
 
Luh, Bor Shiun, 1916-
3782. Commercial vegetable processing / by Bor S. Luh and Jasper Guy Woodroof, in collaboration with specialists. 1975 Libro
664.8
L968
3783. Commercial vegetable processing / by Bor S. Luh and Jasper Guy Woodroof, in collaboration with specialists. 1975 Libro
664.8
L968
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